Termeni si conditii

SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS STL
Date SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS SRL

 • Nr. Reg. Comertului – J27/549/2019
 • Sediu Social – Bd Traian, nr 11, bloc A1, parter, Piatra Neamt, jud. Neamt
 • Telefon mobil –  0740.014.084
 • Email – mgdlupu@yahoo.com ;
  SITE – Domeniul https://www.edenboutique-ulcuflori.ro si subdomeniile acestuia.
  CONTINUT are urmatoarea definitie:
 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS SRL sai catre CLIENT, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS SRL sai intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS SRL au incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS SRL , sau alte date privilegiate ale acestora.
  SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (inclusiv telefonic).
  MEMBRU – Persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS SRL pe de o parte si acesta pe de alta parte si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
  CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
  CLIENT – Persoana fizica, persoana juridica sau orice alta entitate juridica care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.
  DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii
  CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in O.U.G 34 / 2014 contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;
  NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS SRL intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS SRL cu referire la informatiile continute de acesta.
  TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS SRL catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS SRL, indiferent de modalitatea de livrare
   
 1. General
  2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS SRL si acesta.
  2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
  2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.lasurub.com
  2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, sau oricarui tert cu care SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS SRL au incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
  2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:
  2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS SRL prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS STL sau a Partenerilor sai de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS SRL sau a Partenerilor acestuia.
  2.5.2. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS SRL vor sterge toate datele care fac referire la acesta din baza lor de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
  2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
  2.6. Clientul / Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
  2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS destinate acestui scop.
  2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS.
  2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS vor anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
  2.10. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane juridice, entitatilor juridice si persoanelor fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu sediul / domiciliul in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile susmentionate.
   
 2. Continut
  3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS si a Partenerilor sai, acestora fiindu-le rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
  3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS si Partenerii sai, includerea oricarui continut in afara site-ului www.lasurub.com, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau Partenerilor sai asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau Partenerilor sai.
  3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS cu referire acel continut.
  3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.
  3.5. In cazul in care SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau a Partenerilor sai pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
  3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau a Partenerilor sai si/sau al angajatului SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau al Partenerilor sai care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
  3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
  3.8. Pentru orice problema legata de incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la mail mgdlupu@yahoo.com
   
 3. Contact
  4.1. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.
  4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau Partenerilor sai sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.
  4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau a Partenerilor sai de a contacta Membrul sau Clientul.
  4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau Partenerilor sai se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau Partenerilor sai, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau a Partenerilor sai in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
  4.5. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).
   
 4. Newslettere si alerte
  5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau Partenerii.
  5.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS si Partenerii sai in limitele Politicii de confidentialitate.
  5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:
  5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.
  5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului.
  5.3.3. Prin contactarea SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau a Partenerilor sai, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
  5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
  5.5. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS si Partenerii sai isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau a Partenerilor sai, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
  5.6. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Societatii SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau al Partenerilor sai, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.
   
 5. Politica de confidentialitate
  6.1. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS si Partenerii sai colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:
 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
 • scopuri statistice.
  Pentru crearea contului, Codul Numeric Personal este obligatoriu numai pentru Membrii sau Clientii persoane impozabile in sensul Codului Fiscal art. 155 lit. f).
  Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Dreptul de acces la date
6.2. Oricare Membru sau Client, are dreptul de a obtine de la SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau Partenerii acestuia, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.
Dreptul de interventie asupra datelor
6.3. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

 • a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 • c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
  Dreptul de opozitie
  6.1. Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa paticulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS nu va mai prelucra datele in cauza. De asemenea, oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care il vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sai sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
  6.2. Orice drept susmentionat, recunoscut Membrului sau Clientului prin lege, poate fi excercitat de acesta prin solicitarea informatiilor prevăzute mai sus, printr-o cerere adresata SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau Partenerilor sai, întocmită în forma scrisă, datatăşi semnată. În cerere solicitantul poate arata dacă doreşte ca informaţiile sa îi fie comunicate la o anumită adresa, care poate fi şi de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
  6.3. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS va comunica informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate conform art.
   
 1. Politica de vanzare online
  7.1. Accesul la serviciu
  7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont.
  7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.
  7.1.3. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS
  7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.
  7.1.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu.
  7.2. Produse, servicii si modalitatea de plata
  7.2.1. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS pot publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acestia sau de catre oricare alt tert cu care SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS au incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
  7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
  7.2.3. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS pot limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.
  7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
  7.2.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se face prin card bancar, aceasta va fi confirmata in momentul in care se va emite factura catre Client. Pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata pe contul Clientului nefiind transferata in conturile SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS
  7.2.6. In cazul platilor online SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS nu sunt / nu pot fi facuti responsabili pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.
  7.2.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau a Partenerilor sai, acestea fiind cu titlu de prezentare.
  7.2.8. In descrierea produselor si/sau serviciilor SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.
  7.2.9 Pe site –ul www.edenboutique-ulcuflori.ro sunt acceptate urmatoarele modalitati de plata:
                 – Plata in numerar la  momentul livrarii produselor;
                 – Plata prin card bancar;
  7.3. Comanda online
  7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, pe site sau telefonic. (comanda minimă este de 100 lei cu TVA )
  7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document „comanda emisa”
  7.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.
  7.3.4. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client,  fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
 • 7.3.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
 • 7.3.4.2. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
 • 7.3.4.3. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS
 • 7.3.4.4 realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate
 • 7.3.4.4 in situatia aparitiei unei tranzactii suspecte sau declarata ca suspecta de catre o autoritate, institutie, unitate bancara sau persoana in drept
 • 7.3.4.5. pentru alte motive obiective.
 • 7.3.5.6 Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat conform art. 7.3.3.
  7.4. Comanda telefonica
  7.4.1. Clientul / Membrul poate efectua comenzi telefonice.
  7.5. Contract si finalizare
  7.5.1. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS va  include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.
  7.5.2. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.
  7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS, devine Contract onorat.
  7.6. Transport
  7.6.1. Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata direct de catre SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS în orasul Piatra Neamt si imprejurimi.
  7.6.2. Livrarile se vor efectua, in medie, in 24 de ore de la confirmarea comenzii.
  7.7. Calitate si garantii
  7.7.1. Toate produsele comercializate de SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS si partenerii sai indeplinesc standardele de calitate si garantii impuse de  O.U.G 34 / 2014.
  7.7.2. In cazul in care SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS nu pot executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS iau la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele varsate ca plata vor fi rambursate de catre SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS in termen de maximum 30 de zile, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.
  7.7.3. Sumele platite vor fi rambursate in termen de 30 de zile in masura in care SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS detin toate informatiile necesare in acest sens, respectiv comunicarea de catre client in scris, a contului IBAN in care se va efectua transferul sumelor platite.
 1. Frauda
  8.1. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
  8.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea catre tert a datelor sale confidentiale.
  8.3. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS si Partenerii sai declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau ale Partenerilor sai.
  8.4. Clientul sau Membrul va informa SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS si Partenerii sai asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
  8.5. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS si Partenerii sai nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
  8.6. Comunicarile realizate de catre SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS prin mijloace electronice de comunicare la distanta (ex: e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
  8.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu, vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutului si/sau a societatii SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS sau Partenerilor sai. SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):
 •                  8.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
 •                  8.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS catre Membru / Client
 •                  8.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul
 •                  8.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.
 1. Litigii
  9.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre SMA BOUTIQUE DE LUXE Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile „Termeni si conditii”.
  9.2. Orice disputa cu referire la prezentul document Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si SMA BOUTIQUE DE LUXE sai se va rezolva mai intai pe cale amiabila.
  9.3.Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si SMA BOUTIQUE DE LUXE, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul SMA BOUTIQUE DE LUXE , in conformitate cu legile romane in vigoare.
  9.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
  9.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.
   
 2. Dispozitii finale
  10.1. SMA BOUTIQUE DE LUXE si Partenerii sai isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.
  10.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, SMA BOUTIQUE DE LUXE  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
  10.3. SMA BOUTIQUE DE LUXE isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.
   
 3. Feedback
  11.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu  SC MAGNI FLOWERS AND EVENTS, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0740014084, in orice zi a saptamanii, program 8.30 – 17.30, sau prin email la mgdlupu@yahoo.com
  11.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.edenboutique-ulciflori.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC MAGNI FLOWERS AMD EVENTS
  11.3 In cazul in care o problema  legata de o comanda, plata, sau de  alta natura dar in stransa legatura cu obiectul acestui site, nu poate fi solutionata prin email sau telefonic de catre persoana care administreaza contul Dumneavoastra,  va rog sa ne contactati  prin email la adresa mgdlupu@yahoo.com sau la telefon 0740014084.
COȘ DE CUMPĂRĂTURI
Sidebar

AUTENTIFICARE

Nu ai inca cont?